Skoči na vsebino

Brezžične slušalke

brezžične slušalke brezžične

Naše brezžične slušalke nudijo najkakovostnejše delovanje in so izjemno udobne. Njihova zasnova temelji na viziji, da vas želimo približati zvoku, ki ga obožujete. Izpostavljamo zgolj nekaj njihovih ključnih prednosti, več informacij pa lahko najdete tukaj: https://www.lorexcenter.si/bose/slusalke-2/brezzicne-slusalke/.

brezžične slusalke

V naši bogati ponubi lahko najdete prav takšne brezžične slušalke, ki vam bodo najbolj ustrezale, saj so zasnovane tako, da zadovoljijo najzahtevnejše kupce, in ne dvomimo, da bodo navdušile tudi vas. Uživali boste v brezžični svobodi in občudovali boste moč kakovostnega zvoka.

Brezžične slušalke QuietComfort® 35 se lahko pohvalijo z odlično kakovostjo in udobjem, ki ga vsi potrebujemo, pa naj bo to med opravljanjem nam najljubših športnih aktivnosti ali na delovnem mestu. Zahvaljujoč prvovrstni tehnologiji Bose se ne boste več morali ukvarjati z neprijetnimi prekinitvami povezave, preko zelo preprostih in izredno uporabnih gumbov pa boste lahko povsem enostavno preklapljali med različnimi Bluetooth napravami ali posameznimi klici. Brezžične slušalke s tehnologijo Bose bodo postale vaš najboljši prijatelj, saj se nikoli več ne boste izgubljali v številnih kablih, temveč le v globinah čudovite glasbe.

Noise cancelling brezžične slušalke so narejene tako, da vam olajšajo in polepšajo življenje, še posebej, če veliko potujete. Njihova prednost je izredna odpornost na udarce in korozijo, poleg tega so prijetno oblazinjene.

Brezžične slušalke QuietComfort® 30 pa pomenijo še dodatno nadgradnjo, saj se lahko pohvalijo z izjemno lahkim trakom, ki bo ves dan ohranjal svojo udobnost, zato boste lahko sproščeno uživali med potovanjem. Njihova zasnova vam omogoča, da sami nadzorujete količino zvoka, ki prihaja iz okolice. S posebno tehnologijo zvok ostane enakomeren pri različnih glasnostih.

Brezžične slušalke Soundsport bodo postale pomemben del vašega življenja, saj se ne boste hoteli ločiti od njih. Zvesto vas bodo spremljale pri vseh aktivnostih, tudi pri najbolj napornih treningih. Njihova prednost je posebna hidrofobna prevleka, ki ščiti pred vdorom vlage, zato vas te izjemne brezžične slušalke nikoli ne bodo pustile na cedilu.