Skoči na vsebino

Cenik odpadnih kovin je vezan na cene kovin na borzi

cenik odpadnih kovin

Cenik odpadnih kovin se vsakodnevno spreminja ali celo iz ure v uro zato, ker je vezan na cene kovin na borzi. Zato zahtevajte cenik odpadnih kovin – odkupkovin.com na tej povezavi glede na vašo ponudbo, saj vam bodo dali posebej za vas prirejeno ceno glede na to, kako čista je kovina, koliko jo je in ali jo morajo odpeljati ali ne z vaše lokacije. Kovine odkupujejo od podjetij in tudi od posameznikov, enkratno ali večkrat. Nekatera podjetja imajo stalne kovinske odpadke, ki se jih da dobro prodati, ker je cena kovin precej visoka, saj so surovina za nove izdelke.

cenik odpadnih kovin

Zahtevajte zase cenik odpadnih kovin za vašo vrsto kovine. Če imate baker, je najbolj cenjen. Cenijo se seveda tudi aluminij, železo ter druge kovine, kot je na primer medenina. Koliko boste dobili za kovino, je odvisno od njene čistosti kar pomeni, da mora biti samo ta kovina in ne mešana z drugo kovino ali s čim ovita, kot so plastika, guma ali kaj drugega, trudi naj ne bo vpeta v les. Kovina mora biti tako čista, da nima rje ali zelenega vovka in podobne nečistoče. Če jih ima jo lahko vseeno prodate, bo pa manj vredna.

Cenik odpadnih kovin, ki je na spletni strani, je okviren, vam bo pa povedal, koliko katera kovina stane. Kovine so težke večinoma in boste na njih hitro zaslužili. Če imate lasten odpadek, se pri vas namesti zabojnik, ki ga lahko odvažajo sproti, ko se napolni. Če ste posameznik z veliko kovin okoli hiše, hleva, drvarnic, ali imate kovine na podstrešju, v garaži in lopi, se jih znebite, počistite in zaslužite zraven.

Na kmetijah je zelo veliko kovine, ker je vse skoraj narejeno iz železa ter dragih kovin. To so razni stroji in oprema za živali, lonci in druga kuhinjska posoda ter posoda za živino. Tudi vozila so kovinska. Za take kovine je poseben cenik odpadnih kovin, ki določa ceno taki kovini, največkrat jo je treba za odvoz razrezati, kar bodo storili mojstri in kovino le še naložili ter odpeljali. Za kovino boste dobili gotovino takoj ali pa nakazilo na vaš bančni račun, kakor vam je pač ljubše.