Skoči na vsebino

Obiščite Center Vitalizacije v Ljubljani

center vitalizacije

Iščete ustanovo, kjer bi na enem mestu dobil vse, kar potrebujete za zdravo in vitalno življenje? Če ste odgovorili pritrdilno, potem obiščite spletno stran www.centervitalizacije.si. Center Vitalizacije je mesto popolne obnovitve in oživitve samega sebe. V omenjenem medicinskem centru vam ponujajo storitve, pod vodstvom zdravstvenih strokovnjakov, različnih strok, s pomočjo katerih boste zlahka dosegli mentalno in fizično blagostanje ter začeli razumevati svoje želje in potrebe. Naj omenimo, da boste s svojo notranjo in zunanjo preobrazbo dosegli kvalitete in sposobnosti »Hyper Human« sodobnega človeka.

Center Vitalizacije v prestolnici

Gre za ugleden medicinski center, ki ponuja celostno oskrbo posameznikov, s poudarkom na njegovem mentalnem in fizičnem zdravju. V njihovih specialističnih ambulantah izvajajo različne zdravstvene storitve, ki so prilagojene vašim potrebam. Z naborom storitev in sodelovanjem strokovnjakov različnih strok vam želijo omogočiti, da dosežete kvalitete in sposobnosti, ki zaznamujejo “Hyper Human” sodobnega človeka. So vaš zanesljiv partner na poti do celovitega zdravja in dobrega počutja, pri čemer si prizadevajo razumeti vse vaše želje in potrebe ter vam nudijo podporo tako pri notranji kot zunanji preobrazbi. Medicinski Center Vitalizacije v Ljubljani deluje pod okriljem podjetja Actinia Medico d.o.o, ki je članica skupine Actinia Group.

center vitalizacije

Ponudba Centra Vitalizacije

Na spletni strani medicinskega centra lahko preverite ponudbo storitev. Med ambulantnimi dejavnostmi so: introvenozna terapija, orl ambulanta, ortopedska ambulanta, fizioterapija, zdravljenje debelosti, ginekološka ambulanta, odstranjevanje znamenj ter pogovor s psihologom. Predstavljene ambulantne dejavnosti zajemajo celosten pristop do zdravja in vitalnosti. V ponudbi pa imajo tudi različne pakete za zdravje. Izbirate lahko med paketi fizioterapije, paketi vitalnih terapij, zdravje na delovnem mestu ter Hyper Human.

S partnerstvom z zavarovalnicami (Triglav zdravje, Vita življenje, Generali Sava zavarovalna skupina) omogočajo zavarovancem hitrejši in učinkovitejši dostop do kakovostne zdravstvene oskrbe – brez čakalnih vrst. Zato ne odlašajte in že danes poskrbite, da bo vaše zdravje vaša prioriteta. Kontaktirajte Center Vitalnosti, preko spletnega obrazca in se naročite na želeni termin pri strokovnjaku, ali naročite želeni paket zdravja. Z obiskom Centra Vitalnosti boste pridobili na dobrem počutju in zdravju, kar pa je nekaj, kar si vsak med nami želi, kajne? Torej, stopite v kontakt z medicinskim centrom in poskrbite za svoje zdravje.