Skoči na vsebino

Ustvarjalno učenje na Jezikovnem inštitutu Didaktum

Na Jezikovnem inštitutu Didaktum, strast do jezikovnega izobraževanja ni le moto, ampak gonilo ekipe. Več si preberite na naslovu: didaktum.si. Njihov cilj je, da vsak tečajnik doživi edinstveno izkušnjo učenja tujega jezika. S poudarkom na inovativnem pristopu želijo udeležencem zagotoviti prijetno in koristno učno okolje, kjer se učenje spremeni v navdihujoče in neboleče doživetje.

Raznolika ponudba tečajev na Jezikovnem inštitutu Didaktum

Na Jezikovnem Inštitutu Didaktum imajo široko paleto tečajev, med katerimi lahko izberete tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam. Skupinski tečaji so primerni za tiste, ki cenijo interakcijo v skupini, saj ta pospešuje učni proces in omogoča hitrejši napredek. Individualni tečaji pa zagotavljajo prilagojen urnik in program za vsakega tečajnika, kar omogoča najučinkovitejše doseganje ciljev in napredovanje na višje ravni znanja jezika. Za tiste, ki že obvladajo jezik na ravni vsaj B1 ali višje, so na voljo tudi konverzacijski tečaji, ki omogočajo nadgradnjo jezikovnega znanja skozi prakso pogovorov.

Didaktum

Motivirani učitelji za ustvarjalno učenje

Pri Jezikovnem inštitutu Didaktum se izkušeni učitelji s svojim širokim znanjem in dolgoletno prakso v poučevanju posameznikov posvetijo zagotavljanju nenehne motivacije. Učenje postane prijetno in enostavno, saj se poučevanje ne omejuje le na suhoparno predajanje pravil in slovnice, temveč spodbuja ustvarjalnost, zabavo in sproščeno učenje. Njihov pristop temelji na motivaciji, ki igra ključno vlogo pri doseganju učnih ciljev.

Spodbujanje samozavesti in radovednosti

Njihova prednostna naloga je pomagati tečajnikom okrepiti njihovo samozavest, da premagajo strah pred napakami in svobodneje izražajo svoje misli. Poudarek je na ustvarjanju pozitivne samopodobe, kar spodbuja pozitiven odnos do lastnih sposobnosti. Poleg tega si prizadevajo vzpodbuditi radovednost in motivacijo za učenje jezika, saj verjamejo, da se učenje ne konča le s pridobljenim znanjem, ampak prinaša tudi pozitivno spremembo v odnosu do lastnega jezikovnega razvoja. Skupaj s tečajniki se veselijo priložnosti za izmenjavo izkušenj in skupnega učenja, kjer lahko skupaj gradite znanje ter razvijate strast do jezikovnega raziskovanja.

Učenje jezika na daljavo

Če vam primanjkuje časa za obisk tečaja v živo, vam Inštitut Didaktum omogoča učenje jezika kar iz udobja domačega naslonjača preko spleta. Njihovi izkušeni strokovnjaki vam nudijo ciljno usmerjeno pripravo na mednarodne izpite iz angleščine, nemščine, francoščine, italijanščine in španščine.

Inštrukcije za učence vseh stopenj

Inštrukcije so namenjene osnovnošolcem, srednješolcem in študentom, ki želijo izboljšati svoje jezikovno znanje pod vodstvom izkušenih mentorjev. S pomočjo prilagojenih pristopov k poučevanju in individualne pozornosti tečajniki lahko učinkovito napredujejo in dosežejo svoje cilje v jezikovnem razvoju.

Oznake: