Skoči na vsebino

IR paneli ogrevajo naravno kot sonce

IR paneli

IR paneli so poceni kakovostno in zdravo ogrevanje, ki simulira sonce, kar pomeni, da se naše telo ob takem ogrevanju super počuti, kot bi zunaj sijalo sonce. IR paneli se ravno tako čudovito regulirajo s termostati, ki jih lahko nastavite toliko, kot vam ustreza. Najbolj so primerni za take hiše, stanovanja in objekte ter za zunaj, kjer nič drugega ne pride v poštev ali je predrago ogrevanje, premalo učinkovito ali pa ste ves čas bolni ter nahodni. preizkusite IR panele in ugotovili boste, kako zelo se bo zrak v stanovanju spremenil in kako zelo vam bo telo hvaležno.

IR paneli

Težko je najti kakovostno in ekološko ogrevanje, ki je sprejemljivo za zdravje in še zraven za okolje, kar IR paneli zagotovo so, saj so varčni in lahko uporabljajo električno energijo iz obnovljivih virov. Če imate lastno elektrarno, ste zmagali, ker imate potem še elektriko brezplačno. Investicija v IR panele pa je dejansko zelo nizka, torej se vam že tukaj povrne strošek, če iz dragega ogrevanja preidete na tovrstno ogrevanje.

IR paneli so ogrevanje, ki je vsaj za tri četrtine cenejše kot je ogrevanje na fosilna goriva, naftne derivate, kar pomeni za vas prihranka toliko, da si lahko privoščite lepe počitnice vsako leto ali kaj lepega sik kupite, lahko tudi investirate ta denar v svojo prihodnost pa ste povsem zmagali.

IR paneli so dejansko najboljša rešitev za vsa stanovanja, še posebej za kamnite stare hiše, poslopja brez izolacije ali tam, kjer piha, tudi v proizvodnih halah in skladiščih, če bo na delavce sijal IR panel, bodo občutili prijetno toploto in ne bodo zbolevali. Zaradi tega bo veliko manj bolniška in bo več narejenega, tako da res prihranite ter se investicija povrne ne samo v zdravju tudi denarno.

IR panele ste gotovo največkrat srečali v restavracijah ali gostilnah zunaj, ko so ogrevali za kadilce prostore, pa tudi pri podjetjih, ki ogrevajo zunaj.

Oznake: