Skoči na vsebino

Izberite udobno in sodobno kopalniško pohištvo

kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo je obvezni del kopalnic in je lahko zelo priročno ter uporabno, moderno ter lepo, tako da boste z veseljem preživeli veliko časa v kopalnici, ko se boste urejali in umivali ter skrbeli zase ali se crkljali zato opremite kopalnico po sovjem okusu. Najprej se seveda vprašajte, kakšen okus imate in kaj boste v kopalnici potrebovali, kakšne so vaše želje. Lahko si zamislite sanjsko kopalniško pohištvo in verjamemo, da ga boste tudi našli, saj zagotovo obstaja, le malo ozreti se je treba naokoli.

kopalniško pohištvo

Klasično kopalniško pohištvo običajno vsebuje umivalnik, omarice, kad ali tuš kabino, lahko tudi WC, bide in pralni stroj, koš za perilo pa kakšen stol, fotelj za udobno oskrbovanje sebe. Kopalnica je dobro, da je večja in da ima dobro osvetlitev, saj se boste tako v njej res dobro tudi počutili. Kopalnica je svet zase, je kotiček, kjer se odpočijemo in s sebe spravimo ves stres ter tegobe, ki nas pestijo čez dan ali pa se zjutraj spravimo v res dobro voljo ter pogon za ta dan.

Zato mora biti kopalnici posvečena posebna pozornost, kar pa enako velja za kopalniško pohištvo. Najbolje je, da je iz naravnih materialov, kot so les, kovina in steklo. Ti materiali so najboljši za bivanje in tudi čiščenje ter vzdrževanje.

Kopalniško pohištvo naj bo vedrih barv, bolje je, da je bolj svetla in rumenkaste, oranžne, rdečkaste ali lesne barve kot hladna modra ali zelena, ker ti dve barvi občutke hladu le še povečata, medtem ko tople barve pripomorejo k temu, da se počutimo bolj toplo in prijetno. Izberite si udobno kas ali tuš kabino z masažo in veliko ogledalo z osvetljavo, da se boste lahko uredil iv miru.

Nikar ne pozabite na topla tla, talno ogrevanje ni seveda nepogrešljive omarice ali predalnike za drobnarije, ki pridejo vedno prav v vsaki kopalnici, še posebej, če jih uporabljajo ženske, pa tudi moškim pride prav.