Skoči na vsebino

Kvalitetne karnise za zavese

karnise za zavese

Nekoč smo občudovali na vsaki hiši na okni zavese. Danes ni več tako, ljudje so jih začeli odstranjevati iz oken. Se jim ne vidi več moderno ali pa iz drugih razlogov. Se pa še znajdejo na določenih hišah čudovite zavese, ki polepšajo sam prostor ter dajo prostoru neko toplino, drugačnost. Zavese niso samo nek okras, lahko jih uporabimo, kot senčilo na oknih. Ampak če hočemo imeti danes spet zavese na oknih rabimo tudi karnise za zavese, brez njih ne gre. Zavese niso staromodne, kot si mogoče danes nekdo predstavlja, so se začele nazaj pojavljati v določenih stanovanjih.

Zavese na oknih smo nekoč vsi imeli. Ne vem zakaj smo jih dali vstran. Pa nič zato, vse lahko danes nazaj naredimo in spet oživimo naše prostore. Seveda tistih starih karnis smo se vsi rešili in odstranili. Danes dobite karnise za zavese dosti bolj moderne za naše prostore. Če pogledate na spletno stran, ki jo najdete zgoraj vidite kako so simpatične in so nekaj posebnega. Naredijo vam točno takšne, kot si želite po vaši meri in željah. Namestite jih lahko sami na steno ali na strop. Sami izberite prostor za njih, ter izvrtajte dve luknji in karnise za zavese bodo pritrjene. Ne rabite biti mojster in imeti znanje za montiranje karnis.

karnise za zavese

Zavese na oknih lahko lepo popestrijo vaš prostor. Lahko si omislite samo take, da bodo ob večerih zasenčili vaš prostor, zaradi radovednih pogledov. Sami malo razmislite in pomislite, če spet želite zavese na oknih. Vstopite v trgovino in poglejte karnise za zavese, katere vam najbolj ugajajo. Lahko izberete panelne ali aluminijaste. Prav tako različne debeline ter različne barve. Samo neko vizijo morate imeti in točno takšne karnise za zavese vam naredijo. Ko se jih navolite jih enostavno odstranite ter shranite, ko vas bodo spet navdušile.