Skoči na vsebino

Kvalitetne zaščitne maske

zaščitne maske

Ta korona, ki je med nami že eno leto nam je čist spremenila življenje. Ne bomo govorili o tem ali je to res ali ne, ampak se bomo pogovarjali oziroma pisali o ukrepih, ki jih moramo spoštovati. Ti ukrepi so že od začetka, to je razkuževanje rok ter zaščitne maske. Mislim, da smo se do danes kar mask že navadili, danes ni več problem jih imeti na obrazu. Res nekateri še vedno pravijo, da ne morejo dihat in imajo še podobne pripombe. Maske za zaščito so nujne kar lep čas, ne samo pri nam v Sloveniji tudi drugod po svetu.

Tudi ne bom pametovala, če so uporabne ali ne, nas ščitijo ali ne, ampak bomo na splošno govorili o zaščitnih maskah. Zaščitne maske za obraz so nujne še vedno v zaprtih prostorih. Ni težko si jo nadeti in iti v trgovino ali kam že moramo. Postale so naš dodatek na obrazu, prav tako en dodaten predmet v žepu ali torbici. Seveda ni najbolj higiensko, da jih nosimo v žepu, ampak tako grdo smo se navadili. Nekaterim je glavno, da jo imajo, da ne dobijo kazni. Zaščitne maske danes ni težko kupiti, če pogledate na spletno stran, ki jo najdete zgoraj si jih lahko naročite kar spleta.

zaščitne maske

Lani v začetku korone je bil problem z maskami, nikjer jih ni bilo za dobiti. Zato so nekateri šivali kar tiste pralne maske. Zaščitne maske, kot sem omenila danes dobite že povsod. Nekateri smo si jih nabavili kar iz kitajske. Čeprav pravijo, da niso tako dobre. Kaj si mogel drugega takrat narediti, ko jih si pri nas težko kupil. Danes je situacija drugačna in lahko kupimo zaščitne maske kvalitetne povsod. Poglejte na spletno stran kako poceni vam jih ponujajo, imajo še nek popust v tem času. Moramo se zavedat, da še jih bomo lep čas morali uporabljati, zato jih nabavite še danes.