Skoči na vsebino

Obiščite poročni salon

Pomladni dnevi so kot nalašč za poročne zvonove in večne zaobljube. Še preden pa se oglasijo te poročni zvonovi pa moramo obiskati poročni salon. Poročni salon je trgovina, kjer najdeš vse, da na tisti dan izgledaš čudovito.  Od poročne obleke, taničice, čevljev, do modnih dodatkov, ki dajo piko na i tvojemu poročnemu videzu. Ko obiščeš poročni salon je po navadi to eden lepših dni, ko se pripravljaš na poroko. Povabiš mamo in prijateljice in skupaj obiščete salon po predhodni najavi. Zaposleni točno vedno koliko časa približno potrebuje vsaka nevesta za izbor popolne obleke.

poročna obleka

Poročni salon ima zaposlene same strokovnjake. Zaposlena ti bo točno vedela povedati kaj bi ti pasalo in kaj ne, če se ne moreš odločiti kakšno obleko bi izbrala. Pravijo, da ko oblečeš tisto pravo to začutiš, saj se v njen počutiš res nekaj posebnega. Pomembno je da vsaj približno veste kaj vam je všeč in kaj ne. Kakšna oblika obleke – princeska, oprijeta, A-linija, morska deklica. To so oblike oblek in vsaka ima svoje tipične značilnosti. Odločiti se morate tudi kakšna barva vam je bolj všeč, bela, slonokoščena, bež barva, ali pa bi radi zablesteli v kakšni živahni barvi.

Vse to so odločitve ki jih lahko sprejemate, ko obiščete poročni salon. Zaposlena vas bo sigurno vprašala kaj vam je všeč in kaj ne, če ste že o čem razmišljali, da si tudi ona ustvari sliko o vas in vam tako lažje izbere popolno poročno obleko. Pomembna odločitev, ki pa jo morate vedeti pred obiskom salona pa je ali boste obleko kupile ali si jo izposodile, saj je od tega odvisna izbira obleke. Nekatere obleke pač niso na prodaj. Poročni salon vsekakor obiščite z osebo, ki vam vedno pove resnico, da vam bo tudi tokrat pomagala izbrati obleko v kateri boste zablesteli. Na koncu dneva pa je vseeno pomembno le da se vi dobro počutite in da boste obljubili zvestobo osebi, ki jo ljubite.