Skoči na vsebino

Ograje Žugič

Če ste se ravno odločili za prenovo okolice vašega dvorišča, potem ste na pravem mestu. Podjetje Žugič se namreč ukvarja z izdelavo dvoriščnih vrat, ograj, kovinskih nadstreškov, nogometnih golov, garažnih vrat v svoji ponudi pa vam ponujajo tudi vzdrževalna dela ter servis.

Gre namreč za majhno družinsko podjetje, ki je na trgu priznano in znano že več kot tri desetletja. Izdelujejo izdelke iz kovin, poskušajo pa ustreči vsem željam in potrebam svojih kupcev. Vso njihovo ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani https://www.zugic-sp.si. Med njihovimi glavnimi dejavnostmi najdete izdelke kot so vsa vrsta balkonskih vrat, vrtne ograje ter drsna dvoriščna vrata, nadstreški, zunanja in notranja stopnišča ter ograje in zapornice, ki varujejo najrazličnejše predmete, izdelujejo pa tudi parkirne avtomate.

Izdelujejo vse vrste dvoriščnih vrat, ki so primerni za vikende, bivalne prostore, kmetije, igrišča, poslovne objekte gradbišča ter ostala. Med ponudbo lahko najdete široko paleto, med katero lahko izbirate in zagotovo boste našli nekaj, kar bo ustrezalo vašim željam.Dvoriščna drsna vrata omogočajo popolno svobodo saj za svoje delovanje ne potrebujejo vodil na tleh, ki bi oviral prehod, namreč vrata so pripeta na voziček in nosilec, zato vrata ves čas tečejo nad tlemi. Industrijska vrata so primerna za ograjevanje ter varovanje skladišč, tovarn, ter ostalih industrijskih objektov. Na voljo je več dimenzij, montirane pa so enostransko ali dvostransko. Na voljo pa so tudi krilna vrata, tako enokrilna kot dvokrilna, odvisno od naših želja in potreb. Ponavadi gre za vhodna vrata, ki jih kombiniramo z ograjo, ki varuje naše dvorišče. Dvokrilna vrata ne rabijo biti simetrična, lahko je eno krilo večje od drugega. Samonosna vrata pa so vrata, ki delujejo na princip samonosilnosti. Ta vrata se vozijo oziroma drsijo po tirnici. Lahko pa se odločite tudi za teleskopska vrata ali vrata na omega profilu. Samonosna vrata so zasnovana na sodoben in modern način.

Oznake: