Skoči na vsebino

Otroška igrala za vašega otroka

Vaši otroci so vedno radi v gibanju. Največkrat ne vemo kako jih zamotiti, da ne bodo enkrat na eni strani dvorišča in potem že na drugi. Za to vam bodo otroška igrala še kako prišla prav. Na spletu in trgovinah je velika ponudba otroških zunanjih igral. Z igrali bodo tako otroci na enem mestu, imajo pa tudi veliko različnih stvari na katerih se otroci lahko zabavajo in preživljajo svoj prosti čas.

otroška igrala

Otroška igrala so vedno bolj priljubljena. Kako naj ne bi bila, če pa imajo od tobogana in gugalnic. Tista večja imajo še kakšna plezala in še tunele. Če niso vaši otroci zahtevni, bodo zagotovo že zadovoljni z gugalnico in toboganom. Komu pa ni všeč, da se lahko spuščaš dol po toboganu in komu ni všeč da se lahko gugamo, to je še všeč odraslim, ne samo otrokom. Na eco play vam nudijo tudi eko igrala.

Otroška igrala se delijo na dve skupini, na: igralni set z enojnim podestom in igralni set z dvojnim podestom. Glavna razlika je v velikosti, tako so tiste z enojnim manjše, z dvojnim pa potem seveda večje. Odločite se sami, katero igralo boste izbrali, upoštevajte tudi želje svojega otroka, saj bo tako bolj vesel.

Igrala so narejena iz lesa. Tako si lahko otroška igrala izdelate doma sami, seveda če ste dovolj kreativni oziroma če le imate voljo, da to delate. Če še mogoče niste nič izdelali sami doma, ni najboljše da začnete s igrali. Je pa glavna prednost doma izdelanih igral to, da si jih ustvarite po željah. Je tudi prihranek denarja, seveda če imate les doma, saj v nasprotnem primeru ga tako ali tako morate kupiti.

Zamotite otroka z otroškimi igrali. Vsak otrok bo vesel, da bo doma na dvorišču imel igralo, ki je namenjeno samo njemu in ne vsakemu, tako kot na primer igrala v parku.