Skoči na vsebino

Prednosti dveh aparatov, združene v enem

Klasična pečica, kot tudi mikrovalovna pečica sta dandanes v kuhinji nepogrešljiva aparata. Več o parnih pečicah z mikrovalovi si preberite na povezavi: https://www.miele.si/gospodinjski/parna-pecica-z-mikrovalovi-3135.htm. V klasični pečici si lahko pripravite okusne pečene jedi in neverjetne sladice, ki so osnova domače kuhinje. Mikrovalovna pečica, pa v današnjem hitrem življenjskem tempu še kako pride prav, da si lahko hitro pogrejete v naprej pripravljen obrok.  Pa vendar dva velika aparata lahko zavzameta kar veliko prostora v vaši kuhinji. Da boste učinkovito porabili prostor v kuhinji, so v podjetju Miele razvili kar parno pečico z mikrovalovi, ki vsebuje funkcije, tako klasične pečice, kot tudi mikrovalovne pečice.

Mielejeva parna pečica z mikrovalovi vam tako nudi vse prednosti klasične pečice in brez težav si lahko pripravite lepo zapečeno pečenko in hrustljav pečen krompirček, ali pa uporabite moč mikrovalov in si hitro pogrejete skodelico kakava. Parna pečica z mikrovalovi ima funkcijo QuickStart, ki nudi hiter dostop do največjih moči mikrovalov. Ko pritisnete na tipko »Start«, enkrat, dvakrat ali trikrat, se aparat zažene za 30, 60 ali 120 sekund in se nato avtomatsko izklopi. Nastavljene tri časovne vrednosti lahko spremenite glede na lastne potrebe in želje.

Bodite pripravljeni na filmske večere

Si ne predstavljate nedeljskega večernega filma brez pokovke? Potem si lahko, z enim samim pritiskom pripravite hrustljavo pokovko. Mielejeva parna pečica z mikrovalovi ima namreč poseben inteligenten avtomatski program, ki omogoča hitro in avtomatsko pripravo zavojčka pokovke, z enim samim pritiskom na tipko za pokovko. Tako lahko uživate v popolnem filmskem večeru.

Pečica

S paro do popolnosti

Mielejeva parna pečica z mikrovalovi ne nudi le funkcij klasične in mikrovalovne pečice, pač pa ponuja veliko več. Ima namreč sistem MultiSteam, ki kombinira prednosti zmogljivega uparjalnika in optimalne porazdelitve pare, ki se dovaja v notranjost pečice skozi osem šob za paro. Uparjalnik z močjo 3,3 kW skrbi za hitro in enakomerno porazdelitev pare in s tem za kratke čase segrevanja notranjosti pečice. Ker je notranjost pečice med postopkom priprave popolnoma zapolnjena s paro, je iz nje izpodrinjen ves kisik, videz živil pa se zato med kuhanjem v pari ne spremeni.

Pametna pečica za enostavno pečenje

Da pa bo pečenje in pogrevanje kar najbolj enostavno, Mielejeva parna pečica z mikrovalovi omogoča tudi lastne nastavitve, ki se prilagajajo vašim željam. Nastavite si lahko glasnost senzorskih tipk, jezik, čas in svetlost. Prav tako vam številni inteligentni avtomatski programi pri pripravi vaših okusnih jedi, olajšajo sam proces kuhanja. Pozabite na ročno izbiranje temperature in trajanja postopka, saj bo avtomatski program to uravnaval kar sam in to neverjetno natančno. Vaše jedi bodo tako vedno popolno in natančno pečene.

Specite glavno jed in sladico, kar hkrati

Imate napovedane obiske in morate pripraviti več jedi hkrati? To z Mielejevo parno pečico z mikrovalovi ne bo težava, saj lahko v njeni izjemno veliki notranjosti pečete različne jedi kar na treh nivojih hkrati. Naj vas ne skrbi če istočasno pripravljate meso in sladico, saj kuhanje v pari preprečuje, da bi se vonji in okusi prenašali na druge jedi. Tako lahko brez skrbi pripravljate raznovrstne jedi kar istočasno.