Skoči na vsebino

Postani Vipbejba s podaljški za lase

podaljški za lase

Življenje je prekratko za dolgočasne lase, kajne? In v tem svetu, ki ponuja različne lepotne pripomočke in neskončne možnosti za izboljšanje videza, je lahko prav vsaka VIP bejba brez večjega truda. Eno izmed odličnih in praktičnih lepotnih pripomočkov so zagotovo podaljški za lase. Zakaj se odločiti za podaljške za lase, katere podaljške poznamo, ter kje so na voljo podaljški za lase po ugodni ceni, pa vam razkrijemo v  nadaljevanju.

Zakaj se odločiti za podaljške za lase?

Se sprašuješ, zakaj bi se sploh odločila za podaljške za lase? No, obstaja več tehtnih razlogov, zakaj bi to lahko bila tvoja naslednja najboljša lepotna poteza.

Podaljšanje dolžine las

Imaš kratke lase ali pač preprosto ne tako dolge lase, kot bi si želela? Podaljški za lase so tvoja hitra in učinkovita rešitev. Z njimi takoj pridobiš dolžino ter tudi volumen, ki si ga vedno želela. Ni več dolgih dni zaradi čakanja, da tvoji lasje zrastejo do želene dolžine, saj želeno dolžino dobiš en, dva tri.

Izbira različnih barv

Ljubezen do barvnih odtenkov se skriva v srcu mnogih žensk. Vendar pa barvanje las ni vedno najboljša možnost za tvoje naravne lase. S podaljški za lase lahko eksperimentiraš in spreminjaš barvo brez, da bi poškodovala svoje prave lase. Rdeči, modri, zeleni, ali pa celo mavrični lasje – vse je mogoče s podaljški za lase.

Večji volumen

Le kdo si ne želi las, ki odsevajo glamur in volumen? Podaljški za lase so odličen način, da dosežeš bujno pričesko, ki bo izgledala, kot da si pravkar stopila iz naslovnice revije. Nič več večurnega oblikovanja, ampak le čudovit volumen, ki bo vsem vzel sapo.

Spremeni svoj videz

Ne le z oblačili , ampak tudi s podaljški za lase lahko hitro spremeniš svoj videz. danes si svetlolasa princeska, jutri pa seksi rjavolaska – odločitev je tvoja.

Samozavest

Ena od pomembnih prednosti uporabe podaljškov je tudi ta, da pozitivno vplivajo na tvojo samozavest. Sej veš, ko se počutiš dobro v svoji koži, si pripravljena osvojiti svet.

S podaljški za lase lahko eksperimentiraš in spreminjaš barvo brez, da bi poškodovala svoje prave lase. Rdeči, modri, zeleni, ali pa celo mavrični lasje – vse je mogoče s podaljški za lase.

Katere podaljške poznamo in kakšne so razlike?

Ko se enkrat odločiš za podaljške, se pojavi naslednje vprašanje: Katere podaljške izbrati?
Obstaja več vrst podaljškov za lase, vsak s svojimi edinstvenimi lastnostmi. V nadaljevanju bomo omenili le najbolj priljubljene:

Klasični trakovi so enostavni za uporabo in primerni za začetnike. To so prameni las, ki so pritrjeni na trak in jih lahko enostavno prilepiš na svoje lase. So odlična izbira za vsakodnevno uporabo, saj jih lahko enostavno odstraniš in ponovno uporabiš.
Keratinski podaljški za lase so bolj trpežni in trajni. Pri tem postopku se uporabi posebno lepilo, ki pritrjuje pramene las na tvoje naravne lase. Ti podaljški za lase so odlična izbira, če želiš dolgotrajno rešitev.
Clip-in podaljški za lase so najbolj prilagodljivi in enostavni za uporabo. Gre za pramene las, ki imajo sponke, s katerimi jih lahko pritrdiš na svoje lase. To pomeni, da jih lahko nosiš le ob posebnih priložnostih ali kadar se počutiš bolj igrivo.
Mikro prstani so majhni kovinski obročki, ki se uporabljajo za pritrjevanje pramenov las na naravne lase. Ta metoda je primerna za tiste, ki želijo bolj naraven videz in ne želijo trakov ali lepila.

Za koga so podaljški za lase še posebej koristni?

Ko govorimo o podaljških za lase, ni omejitev glede starosti, barve kože ali spola. Podaljški so na voljo v različnih dolžinah, barvah in teksturah, kar pomeni, da so primerni za prav vsakogar.

Še posebej so podaljški koristni za:

Tiste, ki želijo eksperimentirati. Če si želiš preizkusiti različne pričeske in barve brez dolgoročnih posledic, so podaljški za lase prava izbira. Svoj videz lahko spreminjaš, brez, da bi poškodovala svoje naravne lase.
Tiste, ki imajo tanke lase. Če tvoji lasje niso tako gosti, kot bi si želela, ti podaljški za lase lahko pomagajo do bolj polnega videza. Dodajo ti volumen in gostoto, ki jih potrebuješ.
Tiste, ki si želijo daljših las. Ker naravni lasje ne zrastejo tako hitro, kot bi si želeli, lahko to elegantno rešimo s podaljški, ki  omogočijo trenutno podaljšanje dolžine las.

Podaljški za lase so prava rešitev za tiste, ki želijo spremeniti svoj videz, dodati dolžino ali preprosto izboljšati videz svojih las. Z različnimi vrstami podaljškov in široko paleto možnosti, so podaljški na voljo za vsakogar, ne glede na starost ali spol. Ne pozabi, da so podaljški za lase več kot le lepotni pripomoček – so ključ do večje samozavesti in boljšega počutja. Bodi drzna, eksperimentiraj in postani vipbejba.

Najnovejši trendi v svetu podaljševanja las in ustvarjanja različnih pričesk prinašajo izjemno izbiro podaljškov za lase.

Kje imajo hudo izbiro podaljškov po ugodni ceni?

Najnovejši trendi v svetu podaljševanja las in ustvarjanja različnih pričesk prinašajo izjemno izbiro podaljškov za lase in drugih artiklov, ki vam lahko pomagajo doseči popoln videz. Ponudba na Vipbejba.si vključuje širok spekter možnosti, med katerimi so najbolj priljubljeni lasni podaljški clip on, ki so na voljo tako v naravni remy lasje kot tudi v sintetični različici. Poleg tega imajo tudi čope na trak, čope na špango, ter čope vipbejba, ki so odlična izbira za hitro in enostavno spreminjanje pričeske. Za tiste, ki želijo dodati volumen svojim lasem, imajo clip on naravni remy volumizer. Poleg tega ponujajo tudi lasulje iz sintetičnih las, lasje za spletanje kitk, ter različen nakit za kitke, ki vam omogoča ustvarjanje edinstvenih in trendi pričesk. Ne glede na to, ali iščeš naravni videz ali želiš eksperimentirati z barvami in teksturami, boš zagotovo našla pravi izdelek. Preveri Vipbejba.si ponudbo in odkrij nove možnosti za izražanje stila in ustvarjanje čudovitih pričesk.