Skoči na vsebino

Za polikarbonatne plošče cena je nižja kot za druge kritine

polikarbonatne plošče cena

Za polikarbonatne plošče cena je izjemno ugodna, ker je ena najcenejših kritin za nadstreške. Ko naročate polikarbonatne plošče – cena ne odigra velike vloge glede na to, ali so polne ali votle, debele ali tanjše. Gledati morate na to, koliko obremenitve morajo prenesti, take morate nabaviti. Gre za novodoben, izjemno trden material, ki je prozoren, kot steklo. Skozi njega sije sonce in se super vidi pod tako kritino. Je UV zaščitena plošča, zato se ni treba bati sevanja, zato lahko uživate na terasi, vrtu ali v rastlinjaku ves dan.

polikarbonatne plošče cena

Za tanjše polikarbonatne plošče cena je ugodnejša, kar je seveda logično, vendar preverite pri prodajalcu, ali je prav, da kupite tanke. Gledati morate na podnebje, kje je vaša stavba, koliko imate pozimi snega in kako strma je streha. Tudi kako velika je. Večja kot je površina, bolj je streha obremenjena. Za preventivo je najbolje, da kupite malo debelejše in polne plošče, saj se te ne bodo poškodovale pod nobeno težo snega.

Za polikarbonatne plošče cena je končna in je vanjo vštet tudi razrez plošč Samo poveste mojstru kako velike kose potrebujete in kakšno površino ter obliko in boste vse dobili. Seveda jih lahko režete tudi sami, vendar pa zaradi tega za polikarbonatne plošče cena ne bo nič, manjša. Se bo pa malo poznalo, če boste naročili mojstrom še namestitev plošč na nadstrešek.

Te plošče so izjemno preproste za namestitev, je pa morda bolje, da jih namesti mojster, ker je to hitro in zanesljivo. Ima pravo orodje ter izkušnje. Če imate obstoječo konstitucijo, jo lahko obnovi, če pa je ni, jo lahko naredi iz kovine ali lesa. Kakšen bo nosilec, je odvisno od vaših želja in izgleda stavbe. So pa vsi lepi in eno zgledovalo izjemno moderno, drugi pa tradicionalno. Nadstreški vas bodo varovali pred padavinami in bodo zavarovali tudi vaše premoženje. Te plošče pa so dobesedno večne in zelo lahke.

Ker so te plošče tako lahke, je ta kritina ena najbolj zaželenih na trgu, saj ne obremenjuje strehe s težo. Poleg tega je cena izjemno ugodna v primerjavi z drugimi kritinami. Naročite lahko izdelavo celotnega nadstreška in dobite vse narejeno. Mojstri vam bodo naredili res lepo in kakovostno, da boste ponosni na svojo hišo.