Skoči na vsebino

Polikarbonatne plošče so odlična kritina za nadstreške

Polikarbonatne plošče

Podjetje Vek se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami na področju polikarbonatnih plošč in nadstreškov. Več si preberite na naslovu: polikarbonatneplosce.si. Njihova ekipa predstavlja polikarbonatne plošče blagovnih znamk Sunlite in Palsun, ki jih izdelujejo v Nemčiji in so opremljene s potrebnimi certifikati. Strokovnjaki podjetja vam bodo svetovali glede postavitve, velikosti in lokacije nadstreška. Poleg tega ponujajo izdelavo in montažo nadstreškov s kovinsko konstrukcijo, ki jih načrtujejo, izdelujejo in opremljajo s polikarbonatnimi ploščami.

Prednosti uporabe polikarbonatnih plošč za nadstreške

Polikarbonatne plošče so priljubljena izbira za kritino nadstreškov, ki ščitijo osebne avtomobile in druga vozila. Te plošče so izjemno primerne tudi za druge namene kot so rastlinjaki, okna, stenske pregrade in reklamni paneli. Cena polikarbonatnih plošč je odvisna od vrste, dimenzij in dodatnih možnosti. V podjetju Vek ne nudijo le visokokakovostnega polikarbonata, temveč tudi celovito storitev postavitve nadstreška, ki bo dolgoročno izpolnil vaše potrebe. Kontaktirajte jih in skupaj boste našli najboljšo rešitev za vaše specifične zahteve.

Polikarbonatne plošče

Strokovnjaki za polikarbonatne plošče in steklo

Podjetje združuje vrhunske strokovnjake za polikarbonatne plošče, leksan plošče in polikarbonatno steklo. Vaše želje so njihov cilj, ki ga s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami uresničijo. Poleg tega ponujajo ugodno dostavo, brezplačen razrez plošč ter možnost namestitve na obstoječe konstrukcije ali izdelavo nove konstrukcije po potrebi. Polikarbonat slovi po svoji praktičnosti, stabilnosti in vzdržljivosti, kar ga naredi priljubljenega med najzahtevnejšimi uporabniki.

Prednosti polikarbonatnih plošč

Vse njihove polikarbonatne plošče so UV-zaščitene in negorljive. Poleg ugodne cene obstaja še več razlogov za uporabo polikarbonatnih plošč. Leksan plošče so izjemno zmogljive in oblikovno stabilne. Odporne so na temperaturne spremembe in udarce, nudijo dobro toplotno izolacijo, so trdne in enostavne za rezanje, oblikovanje ter namestitev. Polikarbonatne plošče so na voljo kot prekatne, valovite ali polne, kar omogoča prilagoditev vašim specifičnim potrebam.

Eleganca in vsestranskost polikarbonata

Polikarbonatno steklo izstopa zaradi svojega elegantnega in sodobnega videza ter nizke teže. Odlikujejo ga tudi odpornost na UV žarke, dolga življenjska doba in negorljivost. Zaradi teh in drugih prednosti je polikarbonat izjemno vsestranski in primeren za številne aplikacije. Naj bo polikarbonatni material tudi del vašega doma, kjer bo doprinesel k funkcionalnosti in estetiki.
Stekleni nadstreški za terase so odlična izbira za tiste, ki želijo prostor z veliko naravne svetlobe in zaščito pred vremenskimi vplivi. Vendar pa polna polikarbonatna kritina, ki posnema videz stekla, postaja vse bolj priljubljena.