Skoči na vsebino

Moderne robotske kosilnice

robotske kosilnice

Dan danes smo že zelo napredovali z tehnologijo in imamo na voljo vsako gospodinjsko orodje v robotski, oziroma električni obliki. Na voljo imamo robotske mikserje, robotske sesalnike sedaj pa še robotske kosilnice. Te robotske kosilnice niso ravno najnovejša senzacija na trgu saj so že nekaj časa dostopne, vendar je njihova cena z nekatere problem in jih je težko pridobiti. Vendar sedaj, ko so že nekaj čas na trgu so se cene malo spustile in prav tako lahko najdemo veliko popustov, da bo za na primerna cena. Široka izbira robotske kosilnice vas čaka na spletni trgovini ŽKG Grad.

robotske kosilnice

Torej robotske kosilnice so idealni tehnološki napredek, ki omogoča hitrejše opravljanje domačih opravil. Če imamo okoli hiše veliko trave in jo želimo vzdrževati ter jo pokositi na enakomerno velikost je bolje prepustiti delo robotu. Natančno znajo oceniti lokacijo in že na začetku jih v sistemu določite kje je meja in do kje lahko pokosijo, da ne bo kosila še sosedu. Poleg tega bo bil vaš sosed lahko v miru, saj so te kosilnice veliko manj hrupne in jih skoraj ne boste slišali, vendar popolne tišine pa ne boste dobili, saj je skoraj nemogoče pri košenju.

Poleg tega da so robotske kosilnice zelo napredne in manj glasne od navadnih so tudi zelo varne za živali in otroke. To pa zato, ker imajo roboti vgrajen senzor, ki se ob oviri sproži in se avtomatsko obrne v drugo smer, če pa se kosilnica nebi mogla ustaviti se avtomatsko ustavi. Po moje vas zanima tudi kako izgledajo vzorci košenja kaj ne? Ne skrbite, saj bo cela trata enakomerno pokošena, razen če želite, lahko v programu nastavite vzorec, kot na primer nogometno igrišče, in kosilnica vam bo naredila na trati celo igrišče. Na voljo imate polno vzorcev ali pa izberete kar naključnega. Nakup take kosilnice se res splača.