Skoči na vsebino

Strešna klima za vaš avtodom

strešna klima

Strešna klima za avtodome je odličen način, da se ohladite kjerkoli na poti ste. Strešna klima po ugodni ceni za kamp prikolico vam je na voljo pri ponudniku Caravan cooling, kjer vam ponujajo nesporno zmagovalko med hladilnimi napravami – Dometic FreshJet 2200. Gre za enega najmanjših in najzmoglivejših modelov na tržišču. Zato je primerna za vsa počitniška vozila in najzahtevnejše uporabnike avtodomov.

Strešna klima za avtodome Dometic je poleg svoje priročnosti tudi odlična rešitev, če želite na streho avtodoma ali kamp prikolice namestiti solarne panele ali satelitski krožnik, ki vam nudijo še dodatno udobje na potovanju. Vgradite lahko celo še eno Dometic FreshJet klimatsko napravo, če potrebujete hlajenje v ločenih prostorih. Dodatne prednosti te odlične hladilne naprave vključujejo tudi nizek zagonski tok, prilagodljiv pretok zraka, funkcije hlajenja in razvlaževanja, ter upravljanje na daljavo z intuitivnim daljinskim upravljalnikom.

Nastavitve, prilagojene uporabniku

Strešna klima Dometic FreshJet 2200 ničesar ne prepušča naključju. Ker je v popolnosti prilagojena potrebam uporabnika, vam omogoča številne individualno nastavljive opcije. Postavite sebe na prvo mesto in si zagotovite vrhunsko izkušnjo na zasluženem oddihu. Poljubno lahko nastavite pretok zraka (pihanje gor ali dol, levo ali desno), temperaturo hlajenja in celo LED osvetlitev za romantično in prijetno vzdušje v vašem potujočem domovanju.

Poleg vseh prednosti je klimatska naprava FreshJet tudi izredno tiha in varčna. Poraba klime Dometic FreshJet 2200 je pri hlajenju 1200, kar pomeni, da se delovanje klimatske naprave ne bo kaj dosti poznala pri porabi elektrike. Zahvaljujoč tihemu delovanju pa boste lahko tudi v ohlajenih poletnih dneh uživali v svojem domu na štirih kolesih. Privoščite si popoldanski počitek, oglejte si najljubši film ali vzemite v roke zanimivo knjigo. In to popolnoma brez hrupa v ozadju.

To vrhunsko klimo uporablja celo NASA, kar je zagotovo najboljše zagotovilo za njeno kvaliteto. Če tudi vi prisegate na maksimalno udobje in vrhunsko delovanje, potem je Dometic najboljša rešitev za vaše udobje na poti!