Skoči na vsebino

Odlične stružnice

Stružnice

Ali želite kupiti novo stružnico? Poglejte si stružnice na spletni strani Lestroj, kjer se vam bo nakup kakovostne stružnice kmalu obrestoval. Te naprave sicer omogočajo, da lahko z vrtenjem obdelovanca in ostrim namenskim orodjem dosežemo katere koli različne cilindrične oblike. S takšno stružnico lahko izdelujemo noge miz, sklade, stojala, lesene kozarce ter tudi ostale okrasne izdelke. Imajo pa tudi manjše namizne ali pa klasične samostoječe tovrstne naprave ter tudi zahtevnejše polavtomatske in CNC-stroje. Zastopajo znamke, so JET Tools za uporabo hobi, Minimax za resnejša strugarska opravila ter tudi avtomatske CNC stružnice, ki pa so za večje proizvodne obrate. Imajo pa tudi tehnično trgovino, v kateri boste našli zelo velik nabor orodja, rezil in glav ter veliko nastavkov za stroje.

stružnica

Stružnica Minimax T124

To je klasična stružnica, ki je z kopirno napravo ali pa tudi brez kopirne naprave SCM Minimax T124. To je stružnica, ki ima maksimalno dolžino struženja 1150 milimetrov in pa maksimalnim premerom struženja 420 milimetrov.

Stružnica Minimax T124 je odlična za vsakega, ki rabi in želi odlično stružnico z zelo veliko opreme, ki pa bo olajšala struženje in pa še povečala veselje pri delu.

Glavne prednosti so, da je enostavna uporaba, hitra in enostavna menjava na jermenici, zaščita je iz pleski stekla in odsesovalni nastavek, ki je na kopirni napravi.

Na stružnico lahko dodamo fiksno lineto, kopirno napravo, brusilni kolut, ki je velik 150 milimetrov, mobilna lineta, vpenjalo s konusom in glava s štirimi prijemali.

CNC stružnice Centauro T-STAR

CNC stružnica Centauro T-STAR deluje z maksimalno dolžino struženja nekje 1600 ali pa 2000 milimetrov in z maksimalnim premerom struženja 250 milimetrov.

S to stružnico boste v delavnici lahko izdelali izdelke, ki so v vaši domišljiji. Enostavno jo lahko programirate. s tem vam omogoča hitro risanje in seveda tudi natančno obdelavo, saj je stroj narejen iz dobrih materialov.

Oznake: