Skoči na vsebino

Tečaj nemščine po super metodi

Se želite naučiti novih jezikov? Morda nemščine? Ponujamo vam tečaj nemščine po posebni metodi, ki se imenuje superlearning karnion. Več o tej metodi in tečaju si lahko preberete tukaj.

Tečaj nemščine ter drugih jezikov, po omenjeni metodi izvaja edini holistični center v Sloveniji, Karnion. Bistvo te metode je poslušanje tujega jezikav alfa spancu. Takrat naj bi si možgani zapomnili največ in najhitreje. Kar 4x hitreje se nam podane informacije vtisnejo v dolgoročni spomin. Seveda pa je tečaj nemščine kombinacija slušnega dela in prav tako individualnega dela s profesorjem. Seveda je potrebno predelati besedo in slovnico tudi v budnem stanju.

Tečaj nemščine

Nemščina je za marsikoga jezik, ki je neprijeten za uho. ravno zaradi tega imajo ljudje po navadi odpor učenja tega jezika. Moramo pa se zavedati, da je ravno nemščina ena izmed top 5 jezikov na svetu. Znanje nemščine nam lahko pride prav, ko potujemo, v velikih podjetjih,… Prav zato se veliko ljudi odloči za tečaj nemščine. Najbolj poznan je klasičen tečaj s profesorjem in nekaj udeleženci tečaja.

Omenjen tečaj pa ni čisto navaden. Poteka bolj intenzivno in običajno po več ur skupaj dnevno. Za tak tečaj nemščine je priporočljivo, da se tečaj izvede v roku dveh tednov. Po navadi traja klasičen tečaj 800 ur, po tej metodi pa se iz čistega začetnika naučimo jezika do nivoja B2 v samo 200-ih urah! Seveda podjetje nudi ne samo osnovne nemščine, pač pa tudi strokovno nemščino (za obrtnike, zdravstvene delavce,…). Ponuja individualni pouk, kjer se profesor posveti vsakemu posamezniku, kar smo malokrat priča pri klasičnih tečajih. Obstaja tudi tečaj nemščine preko spleta, kjer se vam ravno tako posvetijo.

Tečaj nemščine vam nudi učenje brezhibne nemščine, tako za začetnike, kot tudi za že govoreče z manjšimi napakami, ki si prizadevajo le-te odpraviti. Celoten tečaj se izvaja po točno določenih načrtih za vsakega posameznika in skoraj ni možnosti, da bi odšli od tečaja brez vsakršnega znanja.

Odločite se za tečaj nemščine zdaj!