Skoči na vsebino

Toplotne črpalke za vaš dom

Velik trend v zadnjih letih so postale toplotne črpalke. Preverite https://svet-klime.si/toplotne-crpalke/. Poceni ali pa dražje toplotne črpalke, med njimi ni spet takšne velike razlike. Seveda, da ko bomo nakupovali, nam bo bistveno bolj všeč manjša številka na etiketi, a stvar na katero moramo biti pozorni je kakovost in moč toplotne črpalke. Svet klime je podjetje, ki vam ponuja bogato ponudbo toplotnih črpalk, z njimi pa se ukvarja že vrsto let. Ponujajo vam toplotne črpalke le najbolj različnih a kakovostnih in priznanih znamk.

Najbolj vam priporočam toplotne črpalke Mitsubishi in pa Daikin. Pred vsakim nakupom pa se morate vprašati, koliko denarja ste pripravljeni vložiti v toplotne črpalke. Namreč cenejše črpalke delujejo na sistem zrak-zrak ali pa po metodi voda-zrak. Poleg same toplotne črpalke pa dobite še subvencijo, ki  vam sigurno oziroma nedvomno pride prav. Tako je njihova ponudba toplotnih črpalk še bolj ugodna in pa še bolj mamljiva.

 

Te črpalke so odlična alternativa, tako boste prišparali veliko denarja na kurjavi, kar pa je seveda samo en velik plus. Je res da so dražje črpalke malo bolj kvalitetne, a so tudi malo bolj močne. Večje stanovanje ali hišo ko imate, večjo moč bo rabila vaša toplotna črpalka, kar pa pomeni, da boste plačali tudi malo več denarja. A na dolgi rok se to splača, saj boste hkrati privarčevali na kurjavi in elektriki, zato se ne ustrašite, ko zagledate ceno. Seveda pa je tudi resnica, da so tudi cenejše črpalke dobre za vaš dom, le če želite ogrevati manjši prostor. Od toplotnih črpalk, ki jih prodaja podjetje Svet klime lahko pričakujete le dobre izkušnje. Kako pa vedeti katero toplotno črpalko nakupiti?

Če imate manjšo hišo ali stanovanje, potem so tudi manjše črpalke prava izbira za vas, toplo pa vam priporočam, da vložite malo več denarja v priznano in kvalitetno dobro črpalko, kot pa v kakšno malo slabšo, ki vam ne bo služila dolgo.