Skoči na vsebino

Zobozdravnik

Vsi bi radi imeli zdrave in čiste zobe. Več o tem pa lahko preberete na: www.clarus-dental.si/sl. Ampak sama redna ustna higiena ni dovolj za to. Zraven ustne higiene je potrebno redno obiskovati tudi svojega zobozdravnika. Le zobozdravnik bo recimo videl, če imate kakšne luknjice v zobeh in bo le to popravil.  Je pa res potreben reden obisk zobozdravnika.

zobozdravnik

Zobozdravnik je pomemben del v našem življenju. Je res, da k zdravim zobom prispevamo z ustno higieno, ampak je potrebno zraven tega obiskovati tudi svojega zobozdravnika. Ta bo odpravil marsikatero nepravilnost na zobeh in tako bodo vaši zobje vedno zdravi. Zraven tega imajo zobozdravniki tudi druge naloge, kot so na primer beljenje zob in pa vstavljanje zobnih vsadkov. Enkrat letno imate brezplačen obisk zobozdravnika, samo le v primeru, če imate sklenjeno zdravstveno zavarovanje. Prav tako imajo otroci dokler se šolajo brezplačne zobozdravstvene storitve.

Zobozdravnik bo se vsakič potrudil, da vam pregleda vse zobe. Odkril bo vse nepravilnosti in vam jih tudi popravil. Če bo potrebno vas bo tudi napotil na rentgensko slikanje zobovja in pa tudi k ortodontu, če imate nepravilen ugriz. Redno po pregledal, če si tudi pravilno in redno čistite zobe. Ne splača se lagati, ker bo zagotovo odkril, če nimate redne higiene. Če hočete dobrega zobozdravnika obiščite ambulanto Clarus dental center. Tukaj delajo odlični zobozdravniki, ki se bodo najbolje potrudili za vas.

Zobozdravnik se v bistvu ukvarja z marsikatero dejavnostjo v ustni votlini. Ne le da vam belijo zobe, popravijo ne pravilnosti in vstavijo zobne vsadke. Pomagajo vam tudi tako, da če je kateri od zobov za izpuliti, naredijo tudi to. Seveda je puljenje zob pogostejše pri otrocih, ker mogoče kateri mlečni zob noče izpasti. Bo pa se seveda zobozdravnik najboljše potrudil, da naredi vse kar je potrebno v vaši ustni votlini, tudi brez bolečin. Zobozdravnikov se ne rabite bati.

Oznake: