Skoči na vsebino

Apartmaji Kranjska Gora ne razočarajo

apartmaji Kranjska Gora

Za obisk Kranjske Gore se lahko odločite tako poleti, kot pozimi. Ne glede na letni čas, je namreč Kranjska Gora odlična destinacija za vse vrste turistov, ki imajo radi naravo. Možnosti za različne dejavnosti je vedno dovolj, pa če greste v Kranjsko Goro sami, v paru, s prijatelji ali z družino. Če se odločite za večdnevne počitnice, kar je močno priporočljivo, je morda izbira nastanitve najbolj težaven del. V Kranjski Gori je namreč veliko vrst nastanitev. Za tiste, ki ste na počitnicah najraje v apartmaju, so Šteblaj apartmaji Kranjska Gora najboljša izbira.

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora

Šteblaj apartmaji Kranjska Gora spadajo med polno opremljene apartmaje in omogočajo prijetno bivanje. Na voljo so tri vrste apartmajev in vsak ima svoje prednosti, ki jih loči od ostalih apartmajev. Vsi imajo zasebno brezplačno parkirišče, ki je zelo pomembne za tiste, ki potujejo z avtomobilom. Poleg tega imajo brezžični internet in televizijo s kabelskimi programi. Tako vam ne bo dolgčas, ko boste morali čas preživljati v apartmaju.

Apartma Megi je primeren za štiri osebe, medtem, ko je apartma Mimi dovolj velik za šest oseb. Oba imata veliko prednost, da sta od smučišča oddaljena le nekaj metrov. Zaradi tega sta zelo priljubljena pozimi, saj imate smučišče v neposredni bližini. Tretji apartma Toni, pa se nahaja v središču centra mesta. Tudi ta apartma ima šest ležišč. Ker se apartma nahaja v centru mesta, se lahko kadarkoli odpravite na sprehod in občudujete jedro mesta. Tudi smučišče ni daleč. Oddaljeno je 200 m in prav tako lahko hitro pridete do tam.

Za tiste, ki boste potovali poleti, so apartmaji Kranjska Gora odlično izhodišče za pohode ali obiske bližnjih krajev. Ne glede na to, ali se na izlet odpravite z avtom, kolesom ali kar peš, ne boste potrebovali dolgo da pridete do cilja. Kranjska Gora namreč leži v Triglavskem narodnem parki, kjer je ogromno možnosti za različne dejavnosti.