Skoči na vsebino

Črni petek bo letos 27. novembra

črni petek

Črni petek je letos 27. novembra ampak res nobeden od nas ne ve, kako bo potekal, saj so trgovine zaprte. Bomo morali vsi na internet? Bodo ljudje sploh kupovali ali bodo varčevali v teh kriznih časih? Ne varčujte, saj lahko vrednost denarja bistveno pade, poceni nakupujte na www.crnipetek.info, saj se bo res splačalo, pravzaprav se že. Preberite si, od kdaj naprej so veliki popusti in kaj lahko letos pričakujete, kakšni so trendi in kaj nas pravzaprav čaka.

črni petek

Črni petek se je začel pred mnogimi leti v Ameriki, takoj po zahvalnem dnevu v četrtek so ljudje imeli prost dan in so šli nakupovat, takrat so prodajalci dali velike popuste. Ker je bila gneča velika, so ta dan poimenovali kar črni petek.

Če boste šli v trgovine, se odpravite zgodaj, da ne boste padli v gnečo in da boste dobili želene artikle, ki si jih prej oglejte. Vsekakor se priporoča, da si zapomnite cene, da ne bo presenečenj na ta posebni dan in kakšnih zvijač, ki so jih nekateri trgovci tudi zmožni v boju za kupce in denar.

Ali se črni petek res splača? Da, se, če boste kupili tisto, kar v resnici potrebujete in je drago pa si že dolgo želite ali ne morete privoščiti. Na ta dan so namreč cene lahko nižje tudi do 80 %, kar pa je zares velik prihranek.

Kaj torej se na črni petek prodaja? Po navadi se znižajo cene za tehnične izdelke, za oblačila, storitve in tudi druge uporabne izdelke. Žal tega največkrat pri hrani ni, lahko pa da bo letos kakšno presenečenje. Če si že dolgo želite kakšen telefon, fotoaparat, kamero, računalnik, ključek, kos oblačila ali masažo, bodo na ta dan verjetno zelo znižani, vendar ne vsi. Res dobro preverite cene, kakšne so bile prej in kakšne so na črni petek. Zagotovo pa bodo veliki popusti tudi pri spletnih nakupih.

Oznake: