Skoči na vsebino

Dermaestetik

Marsikatera punca si je že kdaj zaželela, da bi pa postala kozmetik. Več si preberite na: http://aikon-academy.com/sl/. Vsem se seveda ne uspe vpisati na kozmetično šolo, ali pa preprosto pač nočejo spoznati načina zdravljenja kože, kot ga učijo v šoli. No dermaestetik je eden izmet teh poklicev, kjer boste zdravili z zdravili po občutku. Preden se pa odločite za ta predavanja pa naj povem, daje za njih potrebno plačati in mogoče si tega ne boste mogli privoščiti.

kozmetika

Dermaestetik oziroma to je kozmetični terapevt. Tukaj se gre samo zato, da zdravite kožo z zdravili s katerimi vi sami hočete in ne na primer s tistimi katere so ravno v modi in jih uporabljajo prav vsi. Tukaj vas bodo na parih predavanjih naučili vse, kar morate znati, da boste svoj poklic opravljali kar se da najbolje. Seveda je pa tako, da boste potem še več znanja dobili z delom. Kot sem že rekla je program za plačati. Je pa tako, da vam nekatere akademije ponujajo tudi štipendije s katerimi lahko pokrijete te stroške. Kakorkoli že malo poglejte kdo ponuja ta program in poglejte kaj vse ponujajo. Prav tako ima tudi veliko akademij v ceno všteto marsikaj. Je pa ena odlična akademija z imenom Aikon. Tukaj imate v ceni marsikaj in pa še štipendije ponujajo.

Dermaestetik je eden izmed poklicev za katerega se ljudje vedno bolj odločajo. To ni ravno navadni kozmetik, ker recimo za zdravljenje ne uporablja zdaj zdravil, ki jih uporabljajo vsi kozmetiki. Kakorkoli že je pa poklic dermaestetik primeren za vse, ki se hočete ukvarjati z problematiko kože. Malo si poglejte program in se odločite, če se sploh hočete vpisati in potem opravljati ta poklic. Da ne boste za brezveze zapravljali denarja, če ne boste potem z veseljem delali v tem poklicu. Je pa to drugače samo prva stopnja tega poklica, programov za višjo stopnjo je potem še več.

Oznake: