Skoči na vsebino

Električna mobilnost z e skuterji – prihodnost na dveh kolesih

E skuterji

Električna mobilnost predstavlja neizogiben del naše prihodnosti, kar dobro razumemo. V središču teh premikov so inovativna prevozna sredstva, kjer se e skuterji izkažejo kot odlična rešitev. Zavedamo se naraščajoče skrbi za okolje, ki postaja temeljni dejavnik v naši podzavesti. Podjetje Filtheo je ekskluzivni uvoznik električnih motorjev: E skuterji podjetja Tromox, ki jih ponujajo so kakovostni in pametni in predstavljajo vrhunski produkt v svetovnem merilu.

Okolju prijazno in hitro z električnimi motorji

Prihodnost mobilnosti na dveh kolesih je neizogibno povezana z električnimi motorji. Zavzemamo se za hitro in učinkovito doseganje ciljev, hkrati pa skrbimo za minimalen vpliv na okolje. E skuterji podjetja Tromox ne le izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, temveč tudi aktivno prispevajo k trajnostni prihodnosti.

E skuterji

Svet električnih motorjev – raznolikost za vsak teren

E skuterji so na voljo v različnih izvedbah, primernih za različne terene, stile vožnje in individualne navade. Med izjemno zmogljive spada električni motor Ukko, ki zaznamuje novo generacijo pametnih in lahkih motorjev. Izjemno tih in lahek, a hkrati močan, motor ponuja visoko zmogljivost, pospešek, in druge inovativne rešitve, med njimi tudi dve kameri z veliko spomina. Z impresivno hitrostjo do 93 km/h postavljajo ti e skuterji nove standarde v kategoriji električnih vozil. Električni motor Ukko ne le, da predstavlja vrhunsko tehnologijo nove generacije, ampak tudi dosega izjemno hitrost. Izjemna hitrost ni le dosežek, temveč tudi dokaz, da električni motorji lahko ponudijo vrhunsko zmogljivost in doživetje vožnje, ki presega pričakovanja.

Vedno povezani z vašim e skuterjem

Električna mobilnost z aplikacijo Tromox postane še bolj osebna in povezana. Aplikacija omogoča lastnikom električnih motorjev, da natančno spremljajo stanje akumulatorja in vozila. Posebej zasnovane funkcije, ki bodo kmalu dodane za motorje v ponudbi, obljubljajo še več informacij in podatkov. Ta inovativna povezava med lastnikom in električnim motorjem omogoča, da ste ves čas na tekočem glede stanja vašega električnega konjička.

Z aplikacijo Tromox pridobite popoln nadzor nad svojim električnim motorjem. Spremljajte lahko natančne podatke o stanju akumulatorja, dosegu, napolnjenosti baterije in drugih ključnih informacijah. Aplikacija omogoča lastnikom, da kadarkoli pregledajo in analizirajo pomembne parametre svojega električnega vozila. Popolnoma nova raven povezljivosti med lastnikom in električnim motorjem.

Kako pridobiti subvencijo Eko sklada za e skuterje

Okolju prijazna odločitev za električni motor se lahko še bolj izkaže s subvencijo Eko sklada. Postopek pridobivanja te finančne spodbude je preprost. Začne se z nakupom in registracijo električnega vozila. S tem se odpre pot do oddaje vloge, po kateri vam bo v približno treh mesecih izdana odločba o sofinanciranju. V roku dodatnih dveh mescev lahko pričakujete sredstva na vašem računu. Subvencija Eko sklada je dodaten razlog, zakaj so e skuterji vse bolj priljubljeni, zato se še danes pozanimajte o podrobnostih, ki bi vas utegnile zanimati.

E-mobilnost brez omejitev

Električni mopedi ponujajo različne dosege, ki so odvisni od več dejavnikov. Doseg, označen v kilometrih, predstavlja razdaljo, ki jo lahko prevozite z enim polnjenjem baterije. V ponudbi se dosegi motorjev gibljejo od približno 74 do impresivnih 130 kilometrov. Konkretna razdalja pa je odvisna od modela motorja, stila vožnje, telesne teže voznika in drugih dejavnikov. Za maksimalen doseg priporočamo enakomerno vožnjo, izogibanje nenadnim pospeševanjem ter zaviranju, in omejitev dodatne teže na motorju, saj le-ta lahko vpliva na doseg. Pri e skuterjih je treba upoštevati tudi obremenitev, temperature, hitrost vetra in druge vplive na doseženo razdaljo.

Pametna revolucija – električni mopedi z napredno tehnologijo

V svetu motociklizma se odvija prava tehnična revolucija, ki vključuje tudi najnovejše električne mopede. Ti sodobni motorji so zasnovani z napredno pametno tehnologijo. Z enostavnim pritiskom na gumb jih lahko zaženete, imajo daljinski upravljalnik za vklop in izklop alarma ter inteligentni centralni kontrolni sistem z različnimi senzorji. S pomočjo teh funkcij postanejo električni mopedi resnično inteligentni, hkrati pa popolnoma prilagojeni vašim željam. Pametni zaslon na motorju pa vam ves čas prikazuje vse informacije, ki jih potrebujete za vrhunsko vožnjo.

 

 

 

 

Oznake: