Skoči na vsebino

Estetski posegi ohranjajo kožo mladostno in zdravo

estetski posegi

Estetski posegi se izvajajo običajno na obrazu, za izboljšanje videza kože in ustnic, na vratu, prsih in bokih ter stegnih. Odstranijo se kožne spremembe, gube, mozolji, odvečni celulit in se povrne pacientu spet zdrav ter mladostne videz. Estetski posegi so namenjeni moškim in ženskam, ki bi radi izgledali mladostno, kot prej in bi se radi znebili grde kože, celulita ter vsega, kar skazi lep zunanji izgled. Koža se namreč s staranjem spreminja in postaja manj elastična, marsikdo pa ni zadovoljne s sedanjim videzom in želi imeti na primer polnejše ustnice, vitkejše noge, boke in stegna.

estetski posegi

Estetski posegi pomagajo lahko vsem na zelo neboleč in sodoben način s sodobnimi metodami, ki so učinkovite dlje časa ter takoj vidne. Z dermalnimi polnili vam povečajo polnost ustnic ali drugih delov telesa, ki bi morali zgledati bolj okroglo in lepše. Tako moškim kot ženskam zgladijo vse gube na obrazi, vrati in čelu s povsem varno metodo. Izberete lahko tudi nekirurški lifting obraza, dekolteja, vratu, ki ponovno obnovi elastičnost kože je neboleč in traja do ene ure.

Estetski posegi so tudi možni z nitkami, i vsebujejo kolagen ni poteka tako ,da zdravnik pod kožo napelje nitke ter tako oblikuje obraz. Čez čas se nitke povsem razgradijo, učinek kolagena pa ostane še po tem. Če pa se boste odločili za diamantni pilig, so taki estetski posegi tudi zelo učinkoviti ter priporočljivi, saj se vam očisti koža vsega, kar vanjo in nanjo ne sodi, očistili vam bodo še ogrce, kožo pa očisti in tudi lušči obenem. Ta postopek se priporoča pri stari ali izsušeni koži, če je koža utrujena ali poškodovana od sonca, če je mastna z razširjenimi porami, če je aknasta in mozoljasta, če je koža preveč pigmentirana torej obarvana z madeži, ali pa če je koža polna brazgotin. Vse to lahko odpravi diamantni pilling v kratkem času.