Skoči na vsebino

Kvalitetne etikete po meri

etikete po meri

Za odlično funkcionalnost izdelka je potrebno imeti in tudi narediti etikete po meri za določen izdelek. Ne veste, kakšne etikete želite? Naj vas to ne skrbi, saj je tu podjetje Label profi, ki se ukvarjajo z izdelavo etiket in svoje delo jemljejo zelo resno. Pomagali se vam bodo odločiti za etiketo namenjeno vašemu izdelku in tako zadovoljiti vse vaše želje in vas presenetiti z rezultati.

etikete po meri

Etikete po meri imajo velik vpliv na funkcionalnost izdelka. Na njih je napisana cela sestava izdelka, kakšen je namen, sestavine in še kaj. Etikete delimo na več namenov, na primer etikete za prehrambne izdelke, za pijače, za avtomobilsko industrijo, za kozmetiko in farmacijo, za kemično industrijo, za promocijo in marketing, za logistiko in pakiranje in še ostale etikete. Sami se lahko odločimo, kako bodo izgledale naše. Odločamo se lahko med materialom, tiskom, obliko, barvam, dizajnom in tako naprej. Danes imamo na voljo res tako veliko stvari, da se je včasih že težko odločiti in potrebujemo konkretne nasvete.

Najbolje je da so vaše etikete po meri narejene skrbno. Dizajn in ostalo je dobro, da zaupamo nekomu, ki ve, kaj je zdaj v modi in kako pridobiti pozornost same stranke. Dandanes je v modi vedno več minimalizma in različne možnosti grafičnega oblikovanja. Na etiketah je vedno več ilustracij, še posebej pri otroški izdelkih. Kupec bo veliko hitreje posegel bo izdelku, katerega etiketa je minimalistična in hitro pregledna, kakor pa po izdelku s kičastimi slikicami in veliko besedila. Pri izdelavi etikete po meri je treba veliko poskušati in iskati vse možnosti. Če se ne moremo odločiti med več dizajni, je pametno, da etiketo pokažemo kakšnemu znancu in ta predlaga najboljšo ter doda kakšen komentar, kako bi lahko idejo izboljšali. Mogoče pa bomo ravno zaradi etikete po meri pridobili še več rednih kupcev in pozornosti na trgu, saj ljudje radi posegamo po nečem novem, zabavnem in unikatnem.