Skoči na vsebino

Hramba avtodomov za vsakogar

Vsi, ki imamo v lasti avtodom ali pa prikolico, vemo kako prijetno je oditi na morje v kamp in uživati v naravi, saj veliko časa preživimo zunaj. Težava pa pride, ko nimamo doma prostora, da parkiramo avtodom. Na javnih parkiriščih ga tudi ne smemo parkirati, ker je prepovedano. Pa tudi je res, če ga parkiramo nekje, kjer  ga nimamo pod kontrolo, je možnost, da nam nekdo udre v avtodom in pokrade naše stvari. Podjetje https://parkiraj-avtodom.si/ ima za vas vrhunsko rešitev! Parkirajte svoj avtodom v hrambo avtodomov v Ljubljani, bolj natančno v Črnučah.

Prostor je namenjen za hrambo avtodomov in prikolic. Na parkirišču imate na voljo vse potrebne električne priključke za vaš avtodom. Parkirišče je ograjeno s kovinsko ograjo ter uporablja nov video nadzor. Parkirni prostor, ki ga boste najeli je povsem vaš in vam je z magnetno kartico dostopen 24 ur na dan. Hramba avtodoma je enostavna in zelo varna. Mesečni najem brez priključka stane 35€, z električnem priključkom pa 45€. Če pa se odločite za celoletni najem, je cena brez električnega priključka 350€,z pa 450€, 2 mesca pa vam podarijo. Ker je parkirišče opremljeno z nadzornim sistemom, se ne rabimo obremenjevati s tem, da nas bo okradel ali celo ukradel avtodom. Pa tudi tuji ljudje ne morejo vstopati v parkirišče zaradi visoke ograje.

hramba avtodomov

Avtodomi se največ uporabljajo v poletnih mesecih, ko je zunaj toplo in se odpravimo na morje. V ravno nasprotnih mesecih oziroma po zimi, pa moramo avtodom imeti nekje parkiran. Priporočamo vam hrambo avtodomov. Strokovnjaki za parkirišča so jih preoblikovali tako, da je povsem varno in kvalitetno za hrambo. Tudi vsi vemo, da avtodomi oziroma prikolice niso poceni, zato jih je potrebno lepo redno vzdrževati in hraniti.

Na njihovi spletni strani si lahko bolj podrobno ogledate, kje se nahaja parkirišče, lahko pa jih tudi pokličete. Obiščite nas še danes in hranite vaš avtodom pri nas!