Skoči na vsebino

Kakšen industrijski sesalec kupiti?

industrijski sesalec

V mnogih podjetjih in ustanovah je ohranjanje čistoče in pospravljenosti ključnega pomena, kajti mnogo delavcev in delavk se počuti bolj udobno, prijetno in produktivno v čistem delavnem ok0lju zato jih veliko potrebuje industrijski sesalec s katerim lahko pospravijo mnogo smeti in prahu. Zato so se Italijanskem podjetju delfin specializirali na področju sesalnikov in tako postali prva izbira ob nakupu industrijskega sesalnika. Že zadnjih 25 let se ukvarjajo z nastankom in razvojem sesalnikov v delovnem okolju, ki se nenehno razvija, spreminja in gradi, vse z ciljem, da bi le zadovoljili svoje stranke in kupce.

Podjetje sodi med ene najboljših in ima svoje vrednote kot so razvoj, inovativnost, učinkovite rešitve, najvišja kakovost izdelkov ter storitev. Ker pa so sodobno podjetje posvečajo svojo pozornost vsem zaposlenim, kupcem, poslovnim partnerjem in pa dobaviteljev. Ker pa vsako podjetje na svetu potrebuje svoj industrijski sesalec jih zato razvažajo po celem svetu in so tako pridobili zaupanje tudi pri nekaterih največjih in najbolj znanih podjetjih kot so npr. Toyota, Citroen, 3M, Mercedes-Benz, Nestle in še veliko več drugih.

Varen industrijski sesalec je lahko samo certificirani proizvod in zato so vsi sesalniki izdelani v skladu s certifikatom ISO 9001 v okolju, ki je prijazen proizvodnem objektu. Vsi sesalci so 100% izdelani v Italiji ali prašno barvanega jekla ali pa nerjavečega jekla, kar vam bo zagotavljalo dolgoletno uporabo in zato dobite ob vsakem nakupu 2 leti garancije.

Z več kot 130 različnimi modeli sesalnikov bo Delfin zagotovil rešitev za vsakega kupca. V primeru pa da vam ne uspe najti ustreznega sesalnika vam pa delfin da možnost izdelave sesalnika po vaših merah in željah. Na voljo pa so vam tudi centralni sesalni sistemi vam bodo dali možnost hkratnega dela večjega števila uporabnikov .

Zato verjamemo, da obstaja industrijski sesalec tudi za vas in vam bodo pri tem podjetju z veseljem pomagali.