Skoči na vsebino

Leseni metuljčki, popolno darilo

Ste naveličani noše navadnih metuljčkov in kravat, ki so dolgočasni in ne unikatni? Ste že kdaj slišali za lesene metuljčke? So majhni leseni metuljčki, ki jih lahko nosite namesto navadne kravate ali  metuljčka, ki so narejene iz blaga. Z njimi dopolnite stajling vseh oblačil. Iščete metuljčka za zabavo ali poseben praznik? Mogoče poznate koga, ki potrebuje metuljčka in bi jim ga želeli podariti ali pa bi se radi sami pockrkljali z unikatnim lesenimi metuljčki. Ti leseni metuljčki so popolno darilo za rojstne dni, praznike in obletnice, prav tako pa ga lahko nositi v vsak dnevnem življenju, saj popestri vsak kos oblačila.

leseni metuljčki

 

Leseni metuljčki so popoln modni dodatek za vsakdanjo rabo ali posebne dogodke kot so poroka, rojstno dnevne zabave, veselice, birme ali obhajila, obletnice in mnogo več. Vašim oblačilom dodajo eleganco in vas preobrazijo v modno ikono. Metuljčki so narejeni iz 100% naravnega lesa ameriškega oreha, s kakovostjo slovenske bukve. Iz iste kolekcije lahko kupite tudi uhane in ogrlico in v paro izgledate neverjetno usklajeni in čudoviti. Metuljčki vsebujejo različne barve blaga in lesa, različne oblike in različne vzorce, popolno za vsako priložnost.

Les prihaja nazaj in prav tako leseni modni dodatki, kot leseni metuljčki. Čudovito izgledajo z vsako barvo srajce ali obleke. Z veliko raznolikostjo barv in oblik lesenih metuljčkov imate na voljo nešteto opcij za popestritev vaša oblačila.

Ker so metuljčki leseni se tudi ne uničijo zlahka in trajajo dlje časa, kar je tudi bolje za okolje in globalno segrevanje.

Torej bodite drzni in si kupite eleganten leseni metuljček, ki ga lahko nosite povsod.