Skoči na vsebino

Nahrbtniki za prav vse priložnosti

Nahrbtnik pride prav v vsaki situaciji. Vsakodnevno, ko greste v službo ali na druženje s prijatelji, prav tako pa ga potrebujejo otroci, ko gredo v šolo. Tudi, ko se odpravite na izlet ali na potovanje, ali pa kar na pohod v gore, je nadvse praktično svoje stvari preprosto shraniti v nahrbtnik. Za vsako izmed situacij boste našli ravno pravšnji nahrbtnik, kar v ponudbi Bags&More.

Nahrbtnik je del vaše oprave in izgleda, zato morate izbrati pravi nahrbtnik zase. Tako lahko za resnejše priložnosti izberete lepe in elegantne nahrbtnike, ali pa za popoldanske aktivnosti bolj »hipsterske« nahrbtnike. V ponudbi Bags&More lahko izbirate med različnimi barvami, lahko si izberete enobarvne nahrbtnike temnejših ali svetlejših odtenkov, ali pa bolj pisane nahrbtnike. Številni nahrbtniki imajo tudi različne potiske in grafike, ki lahko poživijo vaš stil.

Nahrbtniki

Izberite si svoj praktičen nahrbtnik

Nahrbtnik mora ustrezati vašim potrebam, zato mora biti ustrezne velikosti. Bags&More vam ponuja različne velikosti nahrbtnikov, ki nudijo različne možnosti. Nekateri, večji nahrbtniki vam omogočajo, da v njih hranite prenosni računalnik in imajo celo poseben predal zanj. Številni nahrbtniki imajo tudi notranji žep, ki se priročno zapira na zadrgo, tako pa lahko hranite kakšne manjše predmete in jih kasneje ne iščete  po celem nahrbtniku. Drugi imajo notranji organizator, ki vam omogoča pregledno hranjenje vaših stari. Nekateri nahrbtniki imajo dodaten žep na sprednji strani ali ob straneh. V stranski žep lahko shranite flaško ali bidon. Večina nahrbtnikov se zapira na zadrgo, nekaj pa se jih zapira na sistem preklopa ali na gumb. Da jih boste lahko udobno nosili, si pri večini nahrbtnikov lahko sami nastavite naramnice. Nekateri nahrbtniki imajo celo ergonomske naramnice in tako ščitijo vašo hrbtenico, v primeru da v nahrbtniku prenašate kaj težjega.

Pojdite v gore ali na pohodniške izlete pripravljeni 

Če se radi podate v gore ali na pohodniške izlete, boste v ponudbi Bags&More našli tudi pohodniške nahrbtnike. Te imajo jekleno ogrodje, kar vam omogoča, da nahrbtnik lažje nosite. S številnimi varnostnimi pasovi si lahko nahrbtnik fiksirate okoli pasu in ramen, da vam med hojo ne opleta. Kot tudi večina šolskih nahrbtnikov, ima podhojniški nahrbtnik še posebej ojačan in oblazinjen hrbtni del, naramnice pa so ergonomske in imajo možnost nastavitve. Vaš pohodniški podvig bo tako udoben. Ker pa vas v gorah ali na izletu lahko preseneti nepredvidljivo vreme, so pohodniški nahrbtniki narejeni iz vodoodpornih materialov, zato bodo vaše stvari, v vašem nahrbtniku vedno na varnem.

Naj vaš otrok z veseljem hodi v šolo

Imate otroka, ki hodi v šolo? Tudi za otroke obstaja velika izbira nahrbtnikov, ki jo lahko najdete v ponudbi Bags&More. So vaši najmlajši navdušeni nad risanimi junaki? Če so, lahko izbirajo med nahrbtniki z risanimi junakom, na primer iz risanke Ledeno kraljestvo (Frozen). Če pa so vaši najmlajši bolj navdušeni nad živalskim svetom, pa si lahko izberejo nahrbtnik, ki je kar v obliki živali, na primer v obliki plišastega samoroga ali medvedka. Izberejo pa si lahko še nahrbtnike poslikane z sovo, metuljčkom, lisico itd.. Vaši otroci bodo tako z veseljem in ponosom nosili nahrbtnik v šolo.

Več o najrazličnejših nahrbtnikih si lahko preberete na povezavi: https://bagsandmore.si/7-nahrbtniki.

Oznake: