Skoči na vsebino

Zakaj kupiti potovalni kombi zadružino

potovalni kombi

Ali si želite čim prej na počitnice, pa ne veste kako in kam? Super ideja je na tej povezavi www.robetamobil.si, kjer boste našli več predlogov predelave kombija v počitniško vozilo za vas in vašo družino. Kombi je manjše vozilo od kamperja, ki je že izdelan in namenjen izključno udobnemu potovanju na počitnicah. Predelan kombi pa je pomanjšana verzija kamperja. Je izjemno lahek, okreten, porabi malo goriva in z njim pridete prav povsod ter lahko kampirate kjer koli. Če hočete, se lahko peljete tudi v mesto in tam pohajkujete ter tudi prenočitev kar v kombiju, ki ima prav vse, kar potrebujete za bivanje.

potovalni kombi

Kombi je narejen tako, da imate v njem kuhinjo za kuhanje, spalnico z ležišči do 4 osebe in po dogovoru lahko tudi še kakšno dodatno ležišče se vgradi za otroke. Imate dnevno sobo in zelo lahko pohištvo, hladilnik ter sedišča. V kombiju ste lahko, kadar je slabo vreme in kadar počivate. Kombi je vaša karta v svobodo, ker boste v njem lahko počeli stvari, kadar vas je volja in kakršne so vaše navade. Ni se vam treba prav nikomur prilagajati.

Če vam na nekem mestu ne bo všeč, potem se enostavno odpeljete naprej drugam in tudi, če ste avanturistične narave, lahko menjate kraje bivanja. Dobra novica je to, da če bi morebiti potrebovali še več prostora, lahko na kombi namestite tudi šotor ali baldahin, ki bosta podaljšala vaš bivalni prostor. Tako boste lahko kuhali ali spali zunaj in imeli ta dnevno sobo ter predsobo, če bo slabo vreme, lahko pustite mokre in umazane čevlje zunaj.

Kombiji so različnih velikosti glede na to, kaj potrebujete in koliko vas je. Na razpolago je nekaj modelov, ki so se obnesli. Lahko naročite takega, ki je preverjen, seveda pa se bodo mojstri prilagodili vašim potrebam in do neke mere lahko kombi predelajo točno tako, kot ste si zamislil in potrebujete. Vaše življenje se bo s takim vozilom gotovo spremenilo v eno samo potovalno pravljico in dogodivščino.

Če imate otroke, bo za njih to res super šola in bodo uživali, Gotovo jih ne bo dolgčas, saj bo vedno kaj novega, veliko se bodo naučil in to jim bo pomagalo kasneje v življenju. Mislite nanje.