Skoči na vsebino

Kvaliteten računalniški servis

računalniški servis

Na voljo vam je hitri in cenovno ugodni računalniški servis, pri katerem poskrbijo za cenovno ugodni servis računalnikov tako stacionarnih kot prenosnih računalnikov vseh blagovnih znamk, prav tako vam je na voljo direkten pogovor z računalniškim serviserjem, ki vam opremo popravlja. Vsi računalniški serviserji v podjetju imajo tudi opravljene Microsoft certifikate za operacijski sistem Windows, Intel, HP, kar omogoča visok nivo ustrezne usposobljenosti zaposlenih.

V današnjem času so osebni in prenosni računalniki postali delo obvezne opreme vsakega posameznika, tako na delovnem mestu kot tudi doma. Zato je tudi računalniški servis postal dokaj obiskan tako kar se tiče programske opreme, kot tudi vseh tehničnih specifikacij. Računalniki in njihova zmogljivost se tudi razlikuje med močjo, ki jo ima določena delovna postaja ali računalnikom za preprosto domačo uporabo, ki služi predvsem za igranje iger, uporabo spletne klepetalnice, urejanje glasbe ali videov. Vsaka elektronska naprava pa potrebuje poleg čiščenja prahu tudi čiščenje programske opreme, ki ga opravi računalniški servis, prav tako je potrebno biti pozoren na vse tehnične spremembe zmogljivosti, javljanja napak in podobno, vsaka malenkost nam lahko prihrani tako čas pri iskanju napake kot tudi denar oziroma morebitne večje poškodbe operacijskega sistema.

računalniški servis

V kolikor potrebujete računalniški servis se vam v podjetju Anni izjemno dobro posvetijo in v kolikor je mogoče hitro odpravijo nastalo težavo. Ponudijo vam različne opcije rešitve problema in v določenih primerih lahko črpajo iz lastne zaloge delov komponent ali pa poiščejo kakšno drugo smiselno rešitev.

Poleg osnovne ponudbe vam računalniški servis lahko ponudi tudi menjavo pokvarjenega ali razbitega LCD ekrana, polite tipkovnice ali pa popravilo oziroma menjavo grafične kartice.

Sam računalniški servis pa vam poleg popravila vašega računalnika nudi tudi popravilo oziroma servis avdio in video naprav, servis tiskalnikov in biro opreme, prav tako pa vam ponujajo sistemske rešitve ter priklop in konfiguracija omrežnih naprav na terenu.