Skoči na vsebino

Samohodna akumulatorska kosilnica dela kar sama namesto vas

samohodna akumulatorska kosilnica

Samohodna akumulatorska kosilnica je nova tehnologija, ki vam olajša delo in jo dobite na tej povezavi https://www.vrtni-stroji.si/ego-power/kosilnice-ego/ kjer jo lahko tudi naročite na daljavo. Samohodna akumulatorska kosilnica vam olajša košnjo, saj marsikdo ne mara kositi in mu je to delo odveč, vendar je trato treba pokositi, da se ne zaraste v vsakem primeru. Vendar ni treba več kositi ročno ter se truditi, zdaj obstajajo lahke kosilnice, ki se vozijo same, vi pa jih le usmerjate in delo bo opravljeno, kot bi mignil, hitro ter dobro, brez napora.

samohodna akumulatorska kosilnica

Če nimate radi košnje trave, je samohodna akumulatorska kosilnica kot nalašč za vas, da boste delo opravili brez napora in košnja vam bo postala všeč, kot hobi in sprehod po čistem zraku. Te kosilnice so močne in zmogljive. Delajo na elektrino, ki je čista energija in ne onesnaži narave. Je zelo tiha in vas ne bo motila, niti vaših sosedov. Samohodna akumulatorska kosilnica je enako močna, kot bencinska, zato glede tega ni bojazni.

Samohodna akumulatorska kosilnica ima samodejni pogonski sistem zato jo lahko povsem kontrolirate. Imate lahko baterije na zalogi in kosite toliko časa, kot vam ustreza, po košnji pa samo še baterije napolnite za naslednjič. Baterije pa so med seboj združljive, ker so univerzalne in jih lahko porabite tudi zadruga električna orodja doma ali v podjetju. Če imate baterije od drugih orodij, boste lahko uporabili te in vam jih ne bo treba dodatno kupovati.

Ta akumulatorska kosilnica je izdelana iz trpežnih sodobnih materialov. Ima brez krtačni motor, ki se ne pokvari in deluje res dolgo časa. Z najbolj zmogljivo kosilnico lahko pokosite v eni uri kar 1200 kvadratnih metrov površine. To pa je tisto, kar ste želeli in košnja bo za vas dejansko povsem druga izkušnja, kot je bila do sedaj, ko je niste marali. Košnja trave bo postala užitek, verjeli ali ne.