Skoči na vsebino

Že poznate portal “Gremo na OFF”?

gremo na off

Ste že slišali za blog gremo na OFF, katerega ustanovitelj je Marko Bauman, ki je omenjeni blog ustanovil maja leta 2016? Gre za blog, ki ga mora med svojimi zaznamki imeti vsak resen popotnik, ki rad raziskuje slovenske kraje in seveda tudi krajev drugod po svetu. Gre za blog, ki je nastal z namenom sproščanja kreativnosti ustanovitelja in kot nekakšen “spletni dnevnik” v katerem želi avtor oz. ustanovitelj zabeležiti vsa potovanja, ki jih preživlja s svojo družino. Njegova želja je, da bodo lahko dne 31. 12. 2033 (17 let po odprtju bloga) obujali spomine za nazaj – zares čudovita ideja!

Kaj vse vam ta blog ponuja?

Na tem blogu boste našli številne nasvete za enodnevne ali nekajdnevne izlete, ki so zelo razgibani, barviti in zabavni. Idej je zares zelo veliko, zato bo verjetno prav vsak lahko našel nekaj zase, verjamemo pa, da bo v prihodnje na tem portalu objavljenih še veliko novih zanimivih vsebin, zato je najbolje, da si ta blog spravite med priljubljene zaznamke in ga redno spremljate. V kolikor niste ravno privrženec spremljanja tovrstnih blogov in imate bistveno raje socialna omrežja, potem boste lahko omenjenega blogerja spremljali tudi na Facebooku, Instagramu in YouTub-u…

Na tem blogu boste našli različne prispevke o izletih in potovanjih, ki se nanašajo na destinacije, kot so naprimer destinacije po Sloveniji (Prekmurje, Dolenjska, Posočje, Rogla, Pohorje…), različne destinacije po Jadranu (Otok Vis, Dugi otok, Otok Žut…), našli boste tudi ideje za potepanje po svetu in še veliko več.

Ali je portal namenjen tudi ljubiteljem avtodomov?

Vsekakor! Pravzaprav boste na tem blogu prišli do zelo kvalitetne vsebine prav vsi, ki imate radi potovanja z avtodomom ali kamp prikolico. Na tej strani je objavljen vodiš za avtodomarje, ki je po našem mnenju zagotovo eden najbolj obsežnih in najbolj uporabnih tovrstnih vodičev, ki so napisani v Slovenskem jeziku. Če ste ljubitelj potovanja z avtodomom, boste na tem blogu našli veliko nasvetov in informacij glede avtodomov samih, prav tako pa boste našli številne nasvete o tem, kam se z avtodomom lahko odpravite na potovanje. Zares izvrsten blog za ta namen in resnično vam svetujemo, da si ga ogledate in preberete nekatere informacije, saj verjamemo, da vam bodo prišle še kako prav.

Blog Gremo na OFF je torej zelo zanimiv in poučen, zelo uporaben za pridobivanje različnih nasvetov in informacij, zagotovo pa lahko pričakujemo tudi v prihodnje še veliko dobrih in zanimivih vsebin, zato ga le dodajte med svoje zaznamke in ga redno spremljajte, da boste na tekočem s tem, kaj se trenutno dogaja.

Oznake: