Skoči na vsebino

Zobna protetika

Ste slabe volje, ker se ne morete smejat. Se zato počutite zelo slabo, saj je vaš nasmeh izginil. Ni pa več treba prenašat te žalosti, obiščite luxdental.si/protetika/, kjer bodo poskrbeli za zobno protetiko. Za takšne stvari je vedno kriva naša ustna votlina, da ne pokažemo več tistega nasmeha, ki smo ga do sedaj. Nam je izpadel zob in seveda ni lepo videt te luknje na naših dlesnih.

zobna protetika

Zobna protetika je nadomestni zob v naši ustni votlini. Večina se nas boji obiskati zobozdravnika, tudi takrat, ko nam manjka kateri zob. Včasih so tudi krive finance, ker moramo  nadomestni zob v celoti plačat sami. Ker vemo, da nam bodo vstavili nekaj novega v naše dlesni imamo tudi pomisleke na bolečine ter na stranske učinke. Nič se ne rabite bat, vse vam uredijo tako, da ne boste čutili bolečin in kasneje ne boste imeli nobene otekline.

Zobna protetika je nadomestek našega zoba, ki pa pride najpogosteje mogoče zaradi kakšne bolezni, lahko pa tudi zaradi naše malomarnosti. To pomeni, da si redno ne čistimo zob in pride kasneje do izpada. Zobna protetika v luxdental uredi nadomestni zob iz keramičnih materialov. Izdelujejo zelo kvalitetno in kakovostno ter poskrbijo za svoje paciente, da se večkrat vrnejo. Zobna protetika pri njih vam nudi tudi mostičke, zobne luske, razne prevleke ter proteze več vrst. Hitro vam povrnejo vaš nasmeh, saj so tudi zelo ugodni in vam gredo na roko. Zelo nujna je zobna higiena, da nam ne začnejo zobje gnit. Ker takrat pride do bolečine, kar nas je strah zobozdravnika. Gniloba se stopnjuje in tako pride do izguba zoba.

Zobna protetika je lahko fiksna, kar pomeni, da je zob nadomestni v ustih stalno. Nasmeh lahko pri zobni protetiki tudi nadomestijo zobne luske. Glavnem vse se da danes rešit, da smo spet nasmejani in zadovoljni sami s sabo.